Pályázatok

Rólunk Pályázatok


Kedvezményezett neve: SUBAN Kéziműszer Hungary Zrt.

Projekt címe: Hidegcsarnok üzemi épület energetikai korszerűsítése és napelemes rendszer telepítése

A szerződött támogatás összeg:    76 771 533 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 55 %

A projekt tartalmának bemutatása: A projekt keretében megvalósul a SUBAN Kéziműszer Hungary Zrt. debreceni üzemének energetikai fejlesztése. A jelenlegi épület energetikai szempontból elavult, energetikai tanusítvány szerinti besorolása FF. A gyártási tevékenység során a költségek csökkentéséhez hozzájárulna egy energetikailag korszerű épület, továbbá csökkentésre kerül szén-dioxid kibocsátás. A projekt hozzájárul az épületek energiatakarékosságának és energiahatékonyságának javításához, valamint megújuló energiaforrások felhasználására. Egyszerre szolgálja a környezettudatos gazdasági versenyképesség erősítését, a környezetterhelés és a felhasznált primer energia mennyiségének csökkentését, illetve a vállalkozások rezsiköltségekhez kötődő terheinek enyhítését.

 A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.12.15.

A projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2020-01216
   
 
 
Kedvezményezett neve
: SUBAN Kéziműszer Hungary Zrt.

Projekt címe: A SUBAN Kéziműszer Hungary Zrt. fejlesztése eszközbeszerzés révén

A szerződött támogatás összeg: 72 773 467 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 70 %

A projekt tartalmának bemutatása: jelenleg használt elöregedett gépparkkal már nem lehet biztosítani egyre növekvő minőségi követelményeknek való megfelelést, így az új piacokról érkező vevői megrendelések gyártásának is alapvető feltétele a mai kornak megfelelő géppark  beszerzése. A beszerzendő eszközökkel a célunk a kapacitás bővítés és a termelési folyamat felgyorsítása. A stabil működés hozzájárul alkalmazottaink megtartásához, a kapacitás növelés pedig a munkavállalói létszám növelését eredményezheti. Jelen projekt keretében a következő eszközöket kívánjuk beszerezni: - 7 db Ultrahangos lemosó és zsírtalanító berendezés - 5 db FLOTT TB 13 PLUS Oszlopos Fúró 212500 - 2 db Merkle Logitig 221 AC/DC hegesztő berendezés - 2 db REMA asztali políozógép - 4 db Ipari állványos csiszológép - 1 db TECNA ponthegesztő - 1 db Szemcseszóró - 1 db Univerzális szerszámélező - 1 db WF 4.1 Szerszám marógép, 1 db Szemcseszóró berendezés, 1 db lézerhegesztő, 1 db Indukciós hevítő berendezés, 1 db ponthegesztő, 1 db Egyetemes hajlítógép,  4 db Asztali köszörű/polírozógép, 3 db Vízlágyító.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.02.28

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01409
 
 
  Kedvezményezett neve: SUBAN Kéziműszer Hungary Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Projekt címe: „A gyártási kapacitás növelése a SUBAN Kéziműszer Hungary  Zrt-nél””

A szerződött támogatás összege: 38 724 070 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 60 %

A projekt tartalmának bemutatása: Beszerzésre került keménységmérő a tartozékaival, valamint CNC vezérlésű megmunkáló központ, eszterga rúdadagolóval. Egy meglévő létesítményünk kapacitás bővítése az  eszközbeszerzések révén valósult meg, mivel a beszerzett CNC megmunkálóközpont és esztergálóközpont alkalmazásával a korábbi alvállalkozónak kiadott forgácsolási műveletek saját gyártásban is megvalósíthatóak. A CNC megmunkálás gyártástechnológiába történő illesztésével az évről-évre megnövekedett minőségi követelményeknek is meg tudunk felelni, valamint az utóbbi években jelentkező szakképzett (gépi forgácsoló) munkaerőhiány is könnyebben kezelhető a forgácsolási műveletek automatizálásával.

projekt fizikai befejezési dátuma: 2021.05.05.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.10-19-2019-00079